Over ons

Vacature meubelbezorger

Vacature meubelbezorger


Wulf Wonen is al 60 jaar een toonaangevende, moderne woonwinkel in hartje Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als meubelbezorger lever je samen met je collega meubels door heel Nederland. Van Friesland tot Zeeland: geen plek is jou meer onbekend! Naast het leveren van meubels voer je ook montages uit. Klantcontact is van groot belang en jij biedt net even die extra service als dat nodig is. Daarnaast ben je ook in het magazijn actief met het ontvangen van de meubels en voorbereiden van de
bezorging.


Je begint de dag in ons magazijn in Amsterdam Noord. De vrachtwagen wordt geladen en dan ga je samen met je collega en een goed humeur op pad. Op het adres aangekomen zorg je dat de meubels op de juiste plek komen. Je bent handig en vindt het leuk om de linnenkast of het tv sideboard in elkaar te zetten. Daarna laat je de woning spik en span achter voor de tevreden klant.


Wat breng jij mee?
 • Je bent klantvriendelijk en ziet er netjes en verzorgd uit
• Je hebt een energieke en enthousiaste werkhouding
• Spierballen, een bank de trap optillen is voor jou dan ook geen probleem!
• Handig met een gereedschapsset
• Minimaal een B-rijbewijs
• Ervaring in de meubelbranche is natuurlijk mooi meegenomen!
• Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal goed
 
Wat bezorgen wij jou?
• Een afwisselende baan waarin je fysiek bezig bent.
• Veel verantwoordelijkheid
• Een gezellige werksfeer binnen een enthousiast team
• Parttime 16-24 uur per week
• Vakantiegeld
• Pensioen
• Reiskosten vergoeding
 

Soliciteren

• Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar dennis@wulfwonen.nl , dan spreken elkaar snel!

Omschrijving bedrijf

Omschrijving bedrijf


Wie zijn wij?

Wij zijn Wulf Wonen, een familiebedrijf midden in hartje Amsterdam, dat inmiddels bijna 60 jaar bestaat en al 3 generaties oud is. Wij hebben een jong team, zijn een fysieke winkel, verkopen betaalbaar design en op het gebied van interieur en styling geven wij advies bij ons in de winkel of bij de mensen thuis.

 

Collectie

Ieder seizoen verrassen wij onze klanten weer met een nieuwe collectie meubelen die wij ingekocht hebben op gerenommeerde beurzen in Europa zoals Milaan, Keulen, Brussel en verschillende Nederlandse expo’s. Wij staan niet stil, zijn in beweging, houden de nieuwste trends in de gaten en door de winkel steeds te veranderen, blijft het een plezier om opnieuw bij ons binnen te stappen.


Wulf Wonen Amsterdam is het afgelopen jaren enorm gegroeid, op alle mogelijke vlakken. Zowel fysiek als op sociale media. We hebben samengewerkt met verschillende ontwerpers door mee te werken aan een shop-in-shop-concept. Maar ook op het gebied van interieuradviezen werken we samen met goede stylisten bij ons in dienst. 

 

Vaste team / stagiaires 

Ons vaste team bestaat momenteel uit 3 dames en 4 heren en wij bieden regelmatig stagiaires van HMC en Jan des Bouvrie-college een plek om het vak in praktijk te leren. Leerlingen van het Media college zijn ook als stagiaire van harte welkom. Onze bezorgdiensten, services en montage bezigheden gebeuren bij ons allemaal onder eigen beheer van twee doorgewinterde, nette heren. 

Dennis Wulf

Dennis Wulf

"In de jaren negentig groeide het bedrijf heel hard en dat heeft er toe bijgedragen dat zowel ik als mijn broer zijn toegetreden".  "De meubelmarkt is erg turbulent. Vroeger was het allemaal donker eiken met soms een keer een bloemetjesstof.  Er zijn zelfs tijden geweest dat we meubels verkochten met 24 karaats vergulde leeuwenpoten eronder. Nu hebben we de winkel vol staan met meubels van wel 80 verschillende leveranciers: een mix voor jong en oud. Er is dus voor ieder wat wils".

Robin Wulf

Robin Wulf

"Ik was net afgestudeerd aan "de kweekschool voor de handel" in Amsterdam, en stroomde als vanzelf door in de winkel. Het duurde wel even voordat "vader en zoon op een lijn lagen". Nu maakt de mix van de verschillende generaties en andere denkwijze het zo bijzonder en besef ik wat voor een unieke winkel er is opgebouwd. Door de kennis en passie voor interieur van de familie en onze werknemers, onze eigen kijk hierop en omdat we alles als zelfstandig ondernemerneming kunnen bepalen zijn we groot geworden en een begrip in Amsterdam en ver daar buiten.

Voor een meubelzaak zijn we een heel dynamisch bedrijf. We zijn bijna elke dag bezig om de winkel te stylen. We voegen nieuwe collectie toe, zoeken naar sfeer opstellingen, gaan met de trends en ontwikkeling mee en luisteren goed naar de klant behoeften. We zijn prijsbewust maar houden de kwaliteit goed in de gaten. 

Nathalie Tusveld

Nathalie Tusveld

Ik ben Nathalie Tusveld, in 1990 afgestuurd van het Nimeto in de richting interieur en presentatie  technieken. Na eerst zeven jaar als etaleuse gewerkt te hebben al snel overgestapt naar de woningbranche. Eigenlijk altijd een functie gehad als stylist en inkoper van woonaccessoires. Nadat ik zeven afleveringen heb meegewerkt als stylist bij “In holland staat een huis” ben ik me gaan specialiseren in het geven van interieuradvies. En toen ik bijna 10 jaar geleden bij wulf wonen terecht ben gekomen ben ik me ook gaan richten op de verkoop van meubels en woonaccessoires. Uw huis is bij mij in goede handen en ik zorg graag voor een passend interieuradvies waardoor uw huis weer een thuis wordt.

Moniek Wagemaker

Moniek Wagemaker

Met mijn achtergrond als grafisch vormgever mocht ik 25 jaar geleden wat uurtjes komen werken bij Wulf Wonen. Inmiddels, deel van de familie, vind ik het vooral een groot plezier om met mensen te werken, te adviseren over hun inrichting, mee te denken over welk meubel het beste past en welke kleuren het meest geschikt zijn. Het is voor mij een drijfveer als een klant blij en tevreden is over zijn of haar keuze en het is een groot compliment als deze mensen weer terug komen voor een nieuw advies. Gezelligheid maar vooral deskundigheid staan bij mij voorop. Het is leuk om te zien dat de klant zich in onze winkel altijd thuis voelt. Wij proberen daarom ook met ons team de winkel op eigenwijze en kleurijke manier, steeds te veranderen met nieuwe, zelf samengestelde collecties. Het is iedere dag een groot cadeau om op het fietsje de binnestad in te rijden op weg naar mijn werk en die unieke Wulf-winkel weer binnen te stappen. 

Bert Wulf

Bert Wulf

"Mijn vader Arie Wulf is hier op de Rozengracht al weer meer dan 60 jaar geleden begonnen. Hij is ooit gestart met een kleine stoffeerderij op de Prinsengracht, op de hoek bij Carré. Dat werd te klein en is op 6 mei 1963 verhuist naar de Jordaan. En dat is  nog steeds de plek waar we nu zitten". "In 1963 ging ik vanaf school direct in de winkel werken, het is er met de paplepel ingegoten. Ik vind het nog steeds heerlijk, nu naast mijn 2 zoons Dennis en Robin. In de jaren 90 en rond het jaar 2000 was het een gouden periode. Klanten die vroeger in de jordaan woonden verhuisden naar Almere, de Aker, Nieuw Sloten de eilanden en later ook naar IJburg. Toch bleven ze bij ons hun meubels kopen". "Ook collega's gingen weg, naar de villa Arena bijvoorbeeld. Wij besloten om hier in de jordaan te blijven en daar zijn we blij om. Ik ben een echte Amsterdammer en hier voel ik me thuis".

Ingrid Kamerbeek

Ingrid Kamerbeek

Mijn naam is Ingrid en ik werk al bijna twee jaar met heel veel plezier bij Wulf.  Ik ben creatief, ik hou van fotografie en koken, ik ben sciaal en ontwerp is mijn passie. Dat is ook de reden dat ik graag meedenk met de klant en met goede ideeen kom. Wil je mij spreken, ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag.